سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام از برگزاری کمیته بیماری های منتقله از آب و غذا با حضور مسئولین واحدهای بهداشتی و همه کارشناسان در شبکه بهداشت و درمان خبر داد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام از برگزاری کمیته بیماری های منتقله از آب و غذا با حضور مسئولین واحدهای بهداشتی و همه کارشناسان در شبکه بهداشت و درمان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چرام؛ علی جعفری فر در خصوص بیماری های منتقله از آب و غذا مطالبی ارائه نمود و افزود: بین شبکه های فاضلاب و آب آشامیدنی نباید ارتباطی وجود داشته باشد تا از ورود آلودگی ها به مخازن آبرسانی جلوگیری شود.
وی خاطر نشان کرد: شبکه بهداشت چرام نسبت به نمونه گیری میکروبی و کلرسنجی اقدامات خود را در این راستا انجام داده است که باید ادارات مرتبط نیز نهایت همکاری و تعامل را در جهت داشتن آب بهداشتی و سالم جهت شهروندان عزیز داشته باشند.
در ادامه کرمیان؛ کارشناس مسئول مبارزه با بیماری ها نیز مطالبی جامع در خصوص اهمیت بیماری های منتقله از آب و غذا با توجه به شروع فصل گرما ارائه نمود و گفت: آموزش بهداشت در رأس کارها قرار دارد و با آموزش صحیح و مداوم می توان مردم را با این بیماری ها آشنا سازیم تا بتوانند از این بیماری ها پیشگیری نمایند.
کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان چرام همچنین عنوان کرد: جمع آوری زباله های خانگی، نمونه گیری از آب و کلر زنی، رعایت بهداشت فردی و شست و شوی دست ها، بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و عدم خرید مواد غذایی از دوره گردها و دستفروشان، راه های پیشگیری از بیماری های منتقله آب است.5




